Monday, March 23, 2009

TERKINI

DATO SERI ANWAR IBRAHIM MASIH DI DALAM BILIK GERAKKAN,TIDAK DAPAT TURUN KERANA TANGKAPAN MASIH DI LAKUKAN.

10 comments:

 1. Aku salah seorang yang terkena water conan dan gas pemedih mata,....ramai rakyat biasa yang tak puas hati kerana mereka hanya datang untuk mendengar ceramah DS Anuar tetapi di sambut dengan gas pemedih mata dan warwe konon mereka yang saya temui berjanji akan mengajar BN yang menjadi dalang peristiwa tersebut.

  ReplyDelete
 2. tak pa sabaq, hero hindustan memang kalah dulu. sabaq no kerana Allah akan serta org yang sabaq. DSAI kenalah banyak2 lagi sabaq. sabaq sabaq sabaq dari mohd sabaq bin shukur. peluru najib beli banyak kat depa.biaq saja takut basi saja. tembak pi lah.. sabaq no.

  ReplyDelete
 3. Pemikiran pemimpin UMNO/BN masih kolot. Mereka ini penakut untuk berhadapan secara gentelman. Orang nak berceramah pun dilarang dan mengarah polis/fru untuk buat kacau

  ReplyDelete
 4. sabaq nuar, itu tak kena tepat lagi. kalu nak buat ceramah ambil permit lah. hang nak buat sg petani macam kl ka. apa hang ingat depa tu patung ka. kalu tak da permit hang kena lagi la. ikut lah law. jangan main balun ja.

  ReplyDelete
 5. sapa kolot? yang kolot hang. hang guna law of the jungle!

  ReplyDelete
 6. ya jugak! ikut lah law. submit lah permit. jangan main dan saja.

  ReplyDelete
 7. bukan soalnya tak dak permit, tapi permit tak bagi....? Dah mintak permit tapi tak bagi nak buat apa.....? maklum la mak bapak depa punya undang-undang.

  ReplyDelete
 8. yang di sebelah padang tu mic buat ceramah buleh pulak permit...?tapi tak ramai la orang pi berbelas orang ja tu pun penyokong depa....

  ReplyDelete
 9. woi nak permit kepala hotak apa lagi..yg pemuda umno bodoh banggang berhimpun depa bawak permit..apa?permit jaga 46 ekoq lembu ka??tak dak polis nak balun cukup...amput sungguhla set2 keris karat ni!!!

  ReplyDelete
 10. aku nak ucapkan pada AMK PADANG SERAI syabas kerana dapat kawal DSAI dan juga calon dgn baik. AMK padang serai tidak bergangjak dari pentas ceramah hingga dsai pulang dan semua keadaan terkawal.TAHNIAH UTK AMK PADANG SERAI.

  ReplyDelete