Monday, March 23, 2009

KELUAR PARTI

Episod keluar PARTI PKR hampir bermula,mengikut sumber yang di percayai ada cubaan memujuk ahli PKR untuk keluar.Setakat hari ini belum di ketahui dalang semua ini..ada sesiapa tahu siapa dalangnya sila beritahu.Biar satu MALAYSIA tahu ini kerja siapa.

9 comments:

  1. depa nak keluar biarkan... jgn Calon DUN menang kemudian masuk bebas lagik menyusahkan...

    ReplyDelete
  2. Setiap kali pilihanraya pasti ada sandiwara ahli PKR atau PAS keluar parti beramai-ramai dan menyertai umno. Depa ni sebenarnya ahli umno masuk umno. Piiiiiirah ! Rakyat dah tak percaya dakyah murahan hampa umno oi!

    ReplyDelete
  3. susah buruh AIG vs susah Pengurus dan Pentadbir AIG lebih kurang camtu le... depa nak keluar keluarlah... yg mustahak pengundi bukan depa

    ReplyDelete
  4. Najib akan bailout Pentadbir jadik bebas.. menyusahkan dak???

    ReplyDelete
  5. cam developer perumahan yg beli tanah estet ade depa bailout buruh kasar kasta pria atau depa bailout brahmain dewa penunggu estet sekitar bkt selambau contoh Dato Beh Daim parti gerakan ... ini lah yg diperjuangkan oleh Hindu RIGHTs Action Front... ini semuaboleh Kerajaan Negeri Kedah selesaikan... sekarang pun depa dah terima ramai K.K drp keturuana India... satu permulaan kaum India terlibat dalam jabatan?pentabiran negeri... Kerajaan Kedah bawah pimpinan PAS telah mula menyelesaikan satu tuntutan kaum India di KEDAH

    ReplyDelete
  6. melayu pun cam tu jugak Sawah Bendang / estet kecil getah kelapa sawit .... kalu developer MCA Gerakan MIC ambil camne? RIGHTs bukan atas perjuangan bangsa tapi lebih kpd RIGHTs... tak sempitpun

    ReplyDelete
  7. “Hanya PR yang menjadi harapan kami, nak harapkan BN harapkan pagar, pagar makan padi” begitulah antara pandangan pengundi Bukit Selambau dalam Bahasa Melayu yang fasih.

    Fenomena tidak menghairankan kerana beberapa fakta yang akan saya gariskan kemudian ini sudah cukup untuk menjadikan pengundi India semakin meluat kepada BN/MIC yang tidak pernah serik dan tidak mau berubah.

    Baca artikel penuh di www.mediapakatan.wordpress.com

    ReplyDelete
  8. keluaq masuk pari..lompat parti ni sapa yang mula2 dok ajaq..tak lain tak bukan idola tengkorak cai hampa la; DSAI.

    ReplyDelete
  9. sapa-sapa pun buleh buat dakwaan/tuduhan..PKR sendiri pun buleh buat untuk diri sendiri.

    ReplyDelete